Skip to main content

Η VWoman είναι το νέο σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη γυναίκα στο internet

Η VWOMAN είναι ο νέος διαδικτυακός προορισμός, το καθημερινό σημείο αναφοράς για κάθε σύγχρονη γυναίκα που αναζητά ενημέρωση

To συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου ξεκινάει σήμερα η Vwoman, ένα ακόμα παιδί του ομίλου της Voria.gr, μετά τα forologikanea.gr και το greenagenda.gr.

Με διαβατήρια την αξιοπιστία και την εγκυρότητά της, η Voria.gr, που έχει εδραιωθεί ως η πρώτη επιλογή ενημέρωσης για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, παρουσιάζει ακόμα ένα site υψηλής αισθητικής και πλούσιου περιεχομένου, με επίκεντρο αυτή τη φορά τη σύγχρονη γυναίκα.

Η VWOMAN (VoriaWOWAN) φιλοδοξεί να εξελιχθεί στο νέο διαδικτυακό προορισμό και σε καθημερινό σημείο αναφοράς για κάθε σύγχρονη γυναίκα που αναζητά ενημέρωση.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η VWOMAN
Η Vwoman  προσφέρει στις γυναίκες του σήμερα, ανεξαιρέτως ηλικίας, ειδήσεις που αφορούν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Απαντά σε όλα όσα τις ενδιαφέρουν και τις απασχολούν για τη μόδα, την ομορφιά, την ιατρική, τα ταξίδια, τις σύγχρονες τάσεις, το design, την τέχνη, το διάβασμα, τα κοινωνικά δρώμενα.

Στη Vwoman θα βρίσκετε θέματα για:

ΜΟΔΑ
Η Vwoman έχει ιδέες και αισθητική, είναι ενημερωμένη για τη μόδα και τις τάσεις της, είναι εκείνη που προτείνει αλλά δεν ακολουθεί.
 
ΟΜΟΡΦΙΑ
Η Vwoman ξέρει να αναδεικνύει την ομορφιά και την αποκαλύπτει σε όλες τις αναγνώστριες της μέσα από μικρά μυστικά ειδικών.
 
ΜΑΜΑ ΜΙΑ
Η Vwoman είναι μία γυναίκα με προσωπικότητα, μα πάνω από όλα είναι σύντροφος, σύζυγος, μητέρα. Θέλει, λοιπόν να ενημερώνεται για ό,τι την αφορά, επιζητά φρέσκες ιδέες και ποιοτική πληροφορία.

 LIVING
H Vwoman γεύεται  τη ζωή.  Φροντίζει τον εαυτό και την υγεία της. Ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις του ιατρικού κλάδου. Προσέχει το σώμα της και θρέφει...το μυαλό της.
Αγαπά να ταξιδεύει, να γνωρίζει νέους προορισμούς και πολιτισμούς, να διαβάζει, αλλά και να μαγειρεύει και να διακοσμεί το σπίτι της.
 
SOCIAL LIFE
Η Vwoman ζει στον παλμό των σημαντικών κοινωνικών γεγονότων της Θεσσαλονίκης. Δίνει το παρών σε όλα τα δρώμενα της πόλης. Παρακολουθεί θέατρο, βλέπει κινηματογράφο, επισκέπτεται μουσεία, πηγαίνει σε συναυλίες. Είναι παρούσα σε  gala  και  φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ενδιαφέρεται για τις καινοτόμες δράσεις της Βόρειας Ελλάδας.

ΠΡΟΣΩΠΑ
Η Vwoman  θέλει  να γνωρίζει νέα πρόσωπα, αλλά και ανθρώπους με πορεία μέσα στο χρόνο, ανθρώπους που μιλούν μέσα από το έργο τους. Την ενδιαφέρουν όλες εκείνες οι προσωπικότητες που έχουν να μοιραστούν εμπειρίες, ιστορίες, να μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα. Πρόσωπα από τη Θεσσαλονίκη,  αλλά και  από την παγκόσμια κοινότητα.
 
Η Vwoman ξέρει ποια είναι και τι θέλει! Είναι μία γνήσια Θεσσαλονικιά, μία γυναίκα από τα... voria.
  
Πάνω από όλα όμως ξέρει που  και πως  θα βρει αυτό που αναζητά. Σε στήλες και άρθρα  που έχουν γραφτεί από εκείνη, για εκείνη.
 
Σε κάθε γυναίκα αξίζει να είναι ξεχωριστή. Να απολαμβάνει να είναι γυναίκα! Επιστήμονας, επιχειρηματίας, σύντροφος, σύζυγος, μητέρα. Βut first... V(a) WOMAN