Skip to main content

Η Wanderlust Greece έρχεται να προβάλλει την τουριστική Θεσσαλονίκη

Μέσα από τη συνεργασία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και της Marketing Greece το digital ταξιδιωτικό show έρχεται στην πόλη.

O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και η Marketing Greece συνεργάστηκαν μέσα στον Νοέμβριο για τη δημιουργία της πρώτης σπονδυλωτής Broadcasting Live καμπάνιας για την τουριστική Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την Wanderlust Greece, το digital ταξιδιωτικό show του DiscoverGreece.com, η οποία άνοιξε στη Θεσσαλονίκη ένα νέο κύκλο προβολής των τουριστικών περιοχών της Ελλάδας, παρουσιάζοντας γνωστές, λιγότερο γνωστές και ξεχωριστές τουριστικές εμπειρίες και διαδρομές της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Το ζευγάρι των παρουσιαστών (Yabatravellers) έζησε και μετέδωσε live μέσα από τα social media τον καθημερινό παλμό στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά που κάνουν τη Θεσσαλονίκη αξιαγάπητη σε Έλληνες και ξένους. Η καμπάνια έφερε στο προσκήνιο τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες που αναζητά ο επισκέπτης σ' ένα ολοκληρωμένο τριήμερο (48 ώρες στην πόλη+ 1 ημέρα κοντινή εξόρμηση) στη Θεσσαλονίκη.

Oι παρουσιαστές του Digital Travel Show είναι επαγγελματίες travel influencers κι αποτύπωσαν τις εμπειρίες τους (σε φώτο, video, κείμενα και hashtag) από τις Ομπρέλες και το Ηλιοβασίλεμα, το Λευκό Πύργο, την Παραλία και τα Λαδάδικα, το Αρχαιολογικό και Βυζαντινό Μουσείο, τον Πύργο του ΟΤΕ, την πλατεία Αριστοτέλους, τους δρόμους του κρασιού και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, τους χαλαρούς ρυθμούς και το «City by Night». Tις γειτονιές της Άνω Πόλης και τα landmarks της Θεσσαλονίκης. Πραγματοποίησαν ένα ξεχωριστό γαστρονομικό tour ενώ για τους κοντινούς προορισμούς επέλεξαν Βεργίνα και Όλυμπο.