Skip to main content

Η WATT+VOLT κάνει πράξη το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα

O ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας αναζητά νέους συνεργάτες ώστε να ενταχθούν στο δίκτυο franchise καταστημάτων της εταιρείας.

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής της ανάπτυξης και την ενίσχυση της φυσικής της παρουσίας σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία αναζητά νέους συνεργάτες οι οποίοι διαθέτουν ιδιόκτητο κατάστημα, γνώσεις λιανικής επιχείρησης, υπηρεσιών, καθώς και διαχείρισης ανθρώπων, ώστε να ενταχθούν στο δίκτυο franchise καταστημάτων. Η WATT+VOLT ήδη διαθέτει 25 σημεία εξυπηρέτησης Πανελλαδικά, που απαρτίζονται από καταστήματα (ιδιόκτητα και franchise), αλλά και καταστήματα επίσημων συνεργατών, προσφέροντας ρεύμα, φυσικό αέριο και πρωτοποριακές λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία μέσα από τη διαρκή εξέλιξη, με σκοπό να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα ενέργειας, καλύπτει τις ανάγκες περισσότερων από80.000 πελατών της σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

Το δίκτυο franchise καταστημάτων παίζει στρατηγικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της αλυσίδας καταστημάτων της WATT+VOLT, καθώς οι άνθρωποί της  αποτελούν την κινητήρια δύναμή της. Οι υποψήφιοι συνεργάτες χρειάζεται να διαθέτουν ένα χαμηλό αρχικό κεφάλαιο κίνησης, διάθεση αυτό-απασχόλησης και επικοινωνιακές ικανότητες.

Με εφόδια το ισχυρό όνομα, την υψηλή τεχνογνωσία και την άρτια οργάνωση, η WATT+VOLT προσφέρει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να επιτύχουν τους στόχους τους με μία συνεχή παροχή υποστήριξης, η οποία ξεκινά από τα πρώτα στάδια δημιουργίας ή μετασχηματισμού του καταστήματος και εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του. 

Πιο αναλυτικά το πακέτο franchise περιλαμβάνει:

Ισχυρό Brand Name

Εξελιγμένη Τεχνογνωσία – Know-how

Ενιαία εταιρική εικόνα καταστήματος

Ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση προσωπικού

Πρόσβαση σε E-learningPlatform

Συνεχή υποστήριξη από την ομάδα Πωλήσεων και Marketing

Χρηστικά εγχειρίδια λειτουργίας

Ενεργό πελατολόγιο