Skip to main content

Η ΖeniΘ στοχεύει σε πάνω από 500.000 συνδέσεις σε πλάνο 4ετίας

Κλείνοντας 20 χρόνια, η εταιρεία θέτει ως στρατηγικό στόχο το να σπάσει το φράγμα των 500.000 συνδέσεων ενέργειας μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκη εγκαινίασε η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ. Με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων παρουσίας της στην Ελλάδα, η εταιρεία, σε εορταστικό κλίμα, καλωσόρισε τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων και τους συνεργάτες της, ενώ προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματά της στην εγχώρια αγορά της ενέργειας.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις αυτές, η εταιρεία θέτει ως στρατηγικό στόχο το να σπάσει το φράγμα των 500.000 συνδέσεων ενέργειας μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια και λανσάρει στην αγορά τρεις νέες υπηρεσίες που συμπληρώνουν τη βεντάλια των πρόσθετων παροχών της εταιρείας: τη συντήρηση λέβητα, την παροχή ηλεκτρολογικού σχεδίου και την έκδοση πιστοποιητικού ενέργειας. Οι υπηρεσίες αυτές συνδράμουν την ελληνική οικογένεια φροντίζοντας το σπίτι και προάγουν την εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, του Πρέσβη της Ιταλίας κ. Luigi Maras, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης κ. Κωνσταντίνου Γιουτίκα, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα και πολλών εκπροσώπων δήμων, φορέων και εταιρειών αλλά και του κ. Pietro Galizzi, Αντιπροέδρου της ZeniΘ και εκπροσώπου της Eni Gas e Luce, που αποτελεί πλέον τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Διευθυντή Marketing και Eπικοινωνίας κ. Μάνου Εξαρχουλάκου και ολοκληρώθηκε με την ομιλία του CEO της ZeniΘ, κ. Federico Regola και μάλιστα για πρώτη φορά στα ελληνικά, προς ευχάριστη έκπληξη όλων των παρευρισκομένων.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, ο κ. Κωνσταντίνος Γιουτίκας, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο κ. Pietro Galizzi, Αντιπρόεδρος της ZeniΘ και εκπρόσωπος της Eni Gas e Luce, ο Πρέσβης της Ιταλίας κ. Luigi Maras, και ο κ. Federico Regola, CEO της ZeniΘ κατά την κοπή της κορδέλας των εγκαινίων του περιπτέρου της ZeniΘ

 

Ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος περιηγήθηκε στο περίπτερο, απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας ότι «η Zeniθ είναι μια εταιρεία που συνδυάζει δυο τουλάχιστον χαρακτηριστικά - είναι ταυτόχρονα παρούσα στη λιανική αγορά του φυσικού αερίου και στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και μια επιχείρηση που είναι αποτέλεσμα μιας επένδυσης μιας μεγάλης και αξιόπιστης ιταλικής εταιρείας, της Εni, στην Ελλάδα». «Αυτό είναι διπλά καλό», πρόσθεσε ο Υπουργός, «διότι αυξάνονται οι επιλογές των καταναλωτών και γιατί αποτελεί ένα σήμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία. Εμείς ως Υπουργείο θέλουμε ένα απελευθερωμένο, ευρωπαϊκό περιβάλλον για την ενέργεια με πολλές και καλές επιλογές για τους καταναλωτές. Μέσω του ανταγωνισμού, υπηρετείται ο καταναλωτής, κι αυτήν την πολιτική θέλουμε να στηρίξουμε», δήλωσε καταλήγοντας ο Υπουργός.

Ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος επίσης επισκέφτηκε το περίπτερο της εταιρείας, υπογράμμισε τη σημασία της επετείου των 20 χρόνων της ZeniΘ στην αγορά του φυσικού αερίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λόγω των περιβαλλοντικών πλεονεκτημάτων του προϊόντος και ευχήθηκε την περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς φυσικού αερίου και την αύξηση των χρήσεών του αλλά και την ανάπτυξη της ZeniΘ τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο κ. Federico Regola, CEO της ZeniΘ, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ και ο Δημήτρης Βουλγαρίδης, Διευθυντής Πωλήσεων, Τιμολόγησης και Ανάκτησης Πίστωσης της ZeniΘ

 

Κατά την κεντρική ομιλία του, ο CEO της ZeniΘ, Federico Regola επιβεβαίωσε πως η εταιρεία έχοντας πετύχει τους στόχους της για πανελλαδική επέκταση, θέτει νέους, με τον κυριότερο να αποτελεί οι πελάτες της σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα να ξεπεράσουν το μισό εκατομμύριο μέσα στα επόμενα τέσσερα έτη. Ο κ. Regola τόνισε επίσης τη σημασία της φροντίδας του περιβάλλοντος και τη στόχευση της εταιρείας να συνδράμει τους πελάτες της στην εξοικονόμηση ενέργειας, με την εξυπνότερη χρήση της που θα στοχεύει στη λιγότερη κατανάλωσή της.

Παράλληλα ο κ. Regola απέδειξε πως οι επενδύσεις στην ελληνική αγορά συνεχίζονται, ανακοινώνοντας για πρώτη φορά από το βήμα της ΔΕΘ, τις 3 νέες πρόσθετες υπηρεσίες που εντάσσονται στο portfolio της εταιρείας: Τη συντήρηση λέβητα, την παροχή ηλεκτρολογικού σχεδίου και την έκδοση πιστοποιητικού ενέργειας.

Ο κ. Regola σε μια αναδρομή της ιστορίας της εταιρείας στη χώρα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις καινοτομίες που έφερε η ZeniΘ στην ελληνική αγορά ενέργειας, με την υπηρεσία Dual Energy, τονίζοντας ότι η ZeniΘ είναι σήμερα η εταιρεία ενέργειας με τις περισσότερες επιλογές προϊόντων για την κάλυψη των διαφορετικών ενεργειακών αναγκών των καταναλωτών, διαθέτοντας στην αγορά καινοτόμα προϊόντα. Υπενθύμισε τέλος ότι η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της δυο επιπλέον υπηρεσίες δωρεάν για όλους – την κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ για όλες τις ιατρικές εξετάσεις για όλα τα μέλη της οικογένειας και την υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ.

o Regola, CEO της ZeniΘ σβήνει τα κεράκια των "20 χρόνων Εμπιστοσύνης" της ZeniΘ, παρουσία του Πρέσβη της Ιταλίας κ. Luigi Maras, του κ. Κωστή Χατζηδάκη, Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του κ. Μάνου Εξαρχουλάκου, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ

 

Ο Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ανακοινώνοντας πως η εταιρεία γιορτάζει φέτος «20 χρόνια εμπιστοσύνης» από τη μέρα που πρώτη έφερε το φυσικό αέριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, πριν εμπλουτίσει και επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε όλη τη χώρα. Τόνισε επίσης ότι η εμπιστοσύνη αυτή, που έχει χτίσει η ZeniΘ, έχει προέλθει από την ειλικρίνεια σε κάθε επικοινωνία με τον πελάτη και κυρίως με τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που η εταιρεία συνεχώς σχεδιάζει, προκειμένου να καλύψει όλες τις ενεργειακές ανάγκες κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης. Τέλος, προσκάλεσε τους επισκέπτες να συμμετάσχουν στον εορτασμό της επετείου, που η εταιρεία έχει προγραμματίσει, πραγματοποιώντας διαγωνισμούς με μεγάλα δώρα, με διαδραστικές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με το κόψιμο της τούρτας γενεθλίων για τα 20 χρόνια της ZeniΘ, η οποία προσφέρει την κορυφαία ενέργειά της σε όλη την Ελλάδα, μέσα από την online όσο και τη φυσική της παρουσία στα 8 καταστήματα της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας και της Αττικής.