Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020
x

ΛΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ZEUS INTERNATIONAL

Ο όμιλος της Zeus International μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» θα δώσει εορταστική λάμψη στην εμβληματική πλατεία Καραϊσκάκη.

Eορταστική λάμψη στην Πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο δίνουν τα ξενοδοχεία της Zeus International στην Αθήνα, Wyndham Grand Athens, Wyndham Athens Residence και K29, μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» του δήμου Αθηναίων.

Τα ξενοδοχεία προσκαλούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την Χριστουγεννιάτικη Αθήνα μέσα σε ένα κλίμα ζεστασιάς, άνεσης και προσιτής πολυτέλειας.

Στόχος του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» του δήμου Αθηναίων που υλοποιείται σε συνεργασία με άλλες 18 εταιρείες, φορείς και ιδρύματα, είναι να λάμψουν γειτονιές της πρωτεύουσας, να τονωθεί η εμπορική κίνηση της πόλης αλλά και η ψυχολογία κατοίκων και επισκεπτών.

Ο Όμιλος επενδύοντας σταθερά με υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές μονάδες και συμβάλλοντας ενεργά στην δημιουργία της περιοχής του Μεταξουργείου ως ένα νέο τουριστικό πόλο έλξης, αναλαμβάνει το κόστος προμήθειας του Χριστουγεννιάτικου εξοπλισμού για μία από τις παλαιότερες και πιο εμβληματικές πλατείες της Αθήνας.

Η θετική ανταπόκριση των ξενοδοχείων της Αθήνας της Zeus International στο κάλεσμα του Δήμου Αθηναίων θα έχει ως αποτέλεσμα οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες καθώς και οι εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες να γιορτάσουν αυτά τα Χριστούγεννα σε μια πόλη πιο λαμπερή, πιο φωτεινή και πιο φιλόξενη από ποτέ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ