Skip to main content

Η Ζωή Δημητράκου είναι όμορφη, δυναμική και νοιάζεται για το περιβάλλον

Η επαγγελματίας καλαθοσφαιρίστρια και παρουσιάστρια του πρωινού προγράμματος ευεξίας του Mega μιλάει στη Vwoman για τον αθλητισμό και την τηλεόραση

Αυτό που σε κερδίζει από τη πρώτη στιγμή είναι η ενέργεια και το χαμόγελο της. Είναι αδύνατον να μην γυρίσεις να την κοιτάξεις και όχι μόνο γιατί είναι πολύ όμορφη, αλλά κυρίως γιατί  έχει απίστευτα θετική ενέργεια που σου μεταδίδει χαρά!

H Ζωή Δημητράκου υπήρξε μία από τις πλέον επιτυχημένες ελληνίδες καλαθοσφαιρίστριες, με διεθνή καριέρα και συμμετοχή στο WMΒΑ. Οι  περισσότεροι τη γνωρίσαμε από την παρουσίαση του προγράμματος ευεξίας του Mega. Την αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο J2US. Εκείνο όμως που εντυπωσιάζει όποιον έχει την ευτυχία να τη γνωρίζει καλύτερα είναι η διάθεσή της να προσφέρει στους άλλους και στο περιβάλλον το οποίο τόσο αγαπά. Αυτός είναι και ο μελλοντικός της στόχος: να συμβάλλει με όποιον τρόπο και όποιο μέσο μπορεί στην ευαισθητοποίηση του περιβαλλοντικού ζητήματος. Εξάλλου η αρχή έγινε μέσα από τη «Γυμναστική από σπίτι».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Vwoman.gr.