Skip to main content

Ιατροδικαστής για αστροφυσικό: Σκοτώθηκε από πτώση-Ακαριαίος ο θάνατος

Το πόρισμα του ιατροδικαστή επιβεβαιώνει ότι η 35χρονη αστροφυσικός βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από δυστύχημα. Μεταφέρεται στην Αθήνα.

Την εκτίμηση ότι η άτυχη 35χρονη Νάταλι Κρίστοφερ σκοτώθηκε από πτώση εξέφρασε ο ιατροδικαστής, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Συγκεκριμένα, το πόρισμα του ιατροδικαστή επιβεβαιώνει ότι η 35χρονη αστροφυσικός βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από δυστύχημα.

Επιβεβαιώθηκαν τα πρώτα στοιχεία που ήθελαν την 35χρονη αστροφυσικό από το Λονδίνο να βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά της να αναρριχηθεί σε δύσβατο σημείο στο Κεραμέ του Αγίου Κήρυκα, μόλις ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της.

«Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος», δήλωσε αρχικά ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης και πρόσθεσε ότι η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ θα μεταφερθεί σήμερα, Παρασκευή, στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή.

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι η γυναίκα σύρθηκε εν ζωή. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος».