Skip to main content

Είδε Σαμαρά στη Βουλή ο Μητσοτάκης-Πότε βλέπει Καραμανλή

Οι δύο άνδρες συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις μετά την 7η Ιουλίου και τις προοπτικές της χώρας υπό το φως της νίκης της Νέας Δημοκρατίας.

Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα είχαν σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Σαμαρά έγινε στο γραφείο του πρωθυπουργού, στη Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι το μεταξύ τους τετ α τετ είχε οριστεί αρχικά για την περασμένη Πέμπτη. Ομως, αναβλήθηκε, έπειτα από τη φονική κακοκαιρία που σάρωσε τη Χαλκιδική, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους επτά άνθρωποι.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις μετά την 7η Ιουλίου και τις προοπτικές της χώρας υπό το φως της νίκης της παράταξης στις πρόσφατες εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Αντ. Σαμαρά για την ολόθερμη στήριξή του σε όλη την περίοδο που προηγήθηκε των εκλογών. Η συνάντηση διήρκεσε μισή ώρα και ολοκληρώθηκε χωρίς να γίνουν δηλώσεις.

Συνάντηση Μητσοτάκη- Καραμανλή την Τετάρτη

Μετά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός θα συναντήσει και τον Κώστα Καραμανλή, την Τετάρτη.