Skip to main content

Είδη ανάγκης στους σεισμόπληκτους του δήμου Ελασσόνας από τον δήμο Παύλου Μελά

Τα προϊόντα συλλέχθηκαν από την Τρίτη 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου από πολίτες και φορείς και μεταφέρθηκαν σήμερα Παρασκευή.

Δράση συλλογής ειδών ανάγκης για τους κατοίκους του δήμου Ελασσόνας που δοκιμάστηκαν από τα πρόσφατα αλλεπάλληλα χτυπήματα του εγκέλαδου οργανώθηκε από τις κοινωνικές δομές Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Παύλου Μελά.

Τα προϊόντα συλλέχθηκαν από την Τρίτη 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, στο κεντρικό κτήριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας στη Νικόπολη, και στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, 28ης Οκτωβρίου 152 & Γιάννη Ρίτσου, στη Σταυρούπολη.

Σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των πακέτων με τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη καθαριότητας, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, υγειονομικό υλικό και φάρμακα, με την ευγενική χορηγία μεταφορικής εταιρείας της Θεσσαλονίκης.



Τα πακέτα παραδόθηκαν στον δήμο Ελασσόνας για να διανεμηθούν στους πολίτες που επλήγησαν από τον σεισμό.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου ευχαριστούν από καρδιάς τους δημότες και φορείς του δήμου καθώς και την Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης και τους επαγγελματίες και καταστηματάρχες των ενοτήτων Ευκαρπίας, Πολίχνης και Σταυρούπολης που «ανέδειξαν την αξία της αλληλεγγύης και ανταποκρίθηκαν άμεσα για μια ακόμη φορά, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους για τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι σεισμόπληκτοι συνάνθρωποί μας του νομού Λάρισας».