Skip to main content

Είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες της Καρδίτσας από τον δήμο Καλαμαριάς

Ένα μέρος με είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκε το περασμένο Σάββατο, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των συγκεντρωμένων ειδών θα παραδοθούν αύριο.

Στην Καρδίτσα μετέβη το περασμένο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου ένα ημιφορτηγό αυτοκίνητο του δήμου Καλαμαριάς, μεταφέροντας ένα μέρος με είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παραδόθηκαν στην Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών - Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης Καρδίτσας, Ουρανία Σούφλα. Η κ. Σούφλα εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τον δήμο Καλαμαριάς για τη συμπαράσταση.

Το μεγαλύτερο μέρος των ειδών που συγκεντρώθηκαν, θα παραδοθούν αύριο Τρίτη με μεταφορική εταιρεία, καθώς αναμένονται επιπλέον μεγάλες ποσότητες τροφίμων και άλλων ειδών, συνδράμοντας έτσι στο κύμα συμπαράστασης και έμπρακτης βοήθειας προς τους πληγέντες από τη σφοδρή κακοκαιρία και τον κυκλώνα "Ιανό".

Η ανθρωπιστική βοήθεια συγκεντρώθηκε μετά τη θερμή ανταπόκριση των πολιτών της Καλαμαριάς με τη δράση που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα, με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων, Ευλαμπίας Ντόντη-Μπανιώρα.

Την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας συνόδευε υπάλληλος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλαμαριάς μαζί με 3 μέλη της Ελληνικής Ομάδας Αστικής ΄Ερευνας και Διάσωσης, USAR HELLAS, οι οποίοι μετέφεραν στον Δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο, τη συμπαράσταση των Καλαμαριωτών που με πολύ αγάπη προσέφεραν τη βοήθειά τους και τις ευχές του δημάρχου Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη για δύναμη.