Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
x

ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΣΕ ΕΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑ

Οι δράστες προχώρησαν στις δύο ληστείες δίχως να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους-Σε εξέλιξη η ταυτοποίηση των δύο υποθέσεων.

Εντύπωση προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες η παράδοξη ληστεία που σημειώθηκε σε κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο, όπου ο ένοπλος δράστης αφού άρπαξε τα χρήματα από τον εβρόντητο υπάλληλο στη συνέχεια του έκανε χειραψία κατηγορώντας του πολιτικούς για την πράξη του.

Στο μεταξύ, λίγες μέρες νωρίτερα ένας ακόμα άνδρας είχε διαπράξει με τον ίδιο τρόπο δύο ληστείες σε καταστήματα στον Λαγκαδά.

Ο νεαρός, πάλι κρατώντας όπλο και προσποιούμενος τον πελάτη άρπαξε τα χρήματα από κατάστημα αλυσίδας καφέ και από ένα κατάστημα ψιλικών, λέγοντας στους υπαλλήλους ότι δεν έχει πρόθεση να τους κάνει κακό.

Το ότι ο συγκεκριμένος δράστης λειτούργησε με τον συγκεκριμένο τρόπο οδήγησε τους αστυνομικούς να εξετάσουν εάν υπάρχει σύνδεση των δύο γεγονότων

Και στις δύο περιπτώσεις ο άνδρας λήστεψε τα καταστήματα δίχως να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, γεγονός που καταγράφηκε από τα κλειστά κυκλώματα των καταστημάτων.

Οι μάρτυρες της υπόθεσης έχουν κληθεί για να διαπιστώσουν για το εάν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο βάσει των στοιχείων που υπάρχουν, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει διασαφηνιστεί.

Η αστυνομία βρίσκεται σε αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών ώστε να ξεκαθαριστεί τι συμβαίνει με τις δύο υποθέσεις..
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ