Skip to main content

Ιδιοκτήτες καταλυμάτων Χαλκιδικής: Έτοιμοι να δεχθούμε τουρίστες

Η Ομοσπονδία τονίζει πως τα προβλήματα αποκαθίστανται και πως η ίδια είναι διαθέσιμη για να επιλύσει τυχόν προβλήματα των επισκεπτών.

Έτοιμη να δεχθεί τουρίστες και να εξυπηρετήσει τους ήδη διαμένοντες είναι η Χαλκιδική, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων «Ο Αριστοτέλης».

«Η δύσκολη μέρα για τη Χαλκιδική πέρασε, δυστυχώς όμως μας άφησε και θύματα» αναφέρουν οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων, εκφράζοντας την απέραντη λύπη και συμπαράσταση στους συγγενείς των θυμάτων.

«Η Χαλκιδική όμως επανήλθε στην κανονικότητά της» συνεχίζουν, εξηγώντας πως «το πρόβλημα του ρεύματος που προέκυψε από το ακραίο καιρικό φαινόμενο, μετά την Καλλικράτεια έως και στον Δήμο Κασσάνδρας, θα αποκατασταθεί σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων υπηρεσιών μέχρι σήμερα το απόγευμα».

Όλη η υπόλοιπη Χαλκιδική λειτουργεί και εξυπηρετεί τους τουρίστες κανονικά όπως πάντα, επισημαίνει η Ομοσπονδία. «Στη δυτική Χαλκιδική που παρουσιάστηκε το πρόβλημα το  περιβάλλον αποκαταστάθηκε με άμεσες επεμβάσεις της πολιτείας, των τοπικών παραγόντων και των επιχειρηματιών και είναι έτοιμη από σήμερα να υποδεχθεί τους νέους επισκέπτες αλλά και να εξυπηρετήσει τους ήδη διαμένοντες όπως έκανε πάντα».

Η Ομοσπονδία και οι επιχειρηματίες που εκπροσωπεί είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να επιλύσουν κάθε τους πρόβλημα, καταλήγει ο «Αριστοτέλης» και επισημαίνει: «ΣΑΝ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ».