Skip to main content

Σέρρες - Ιερέας για ημίγυμνες φωτογραφίες: Συγγνώμη σε όσους σκανδάλισα

Ο ιερέας που έγινε θέμα συζήτησης για την αισθητική των φωτογραφιών που επιλέγει να δημοσιεύει τονίζει πως και οι κληρικοί έχουν προσωπικές στιγμές.

Τη δική του απάντηση μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις ημίγυμνες φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δίνει ο ιερέας από τις Σέρρες.

Δείτε - Σάλος στις Σέρρες: Ιερέας ανέβαζε ημίγυμνες φωτογραφίες του στο Instagram (vid)

Ο ίδιος, μέσω ανάρτησης, σημειώνει πως αγαπά τη διακονία του αλλά και τον αθλητισμό. «Προσωπικό το προφίλ μου, άλμπουμ προσωπικό που μοιράζομαι μαζί με φίλους που αγαπώ και με αγαπούν», αναφέρει και προσθέτει πως «είναι καιρός να καταλάβουμε πως οι κληρικοί είμαστε και εμείς άνθρωποι με χαρές με λύπες με προσωπικές στιγμές». Ωστόσο ζητά συγγνώμη αν σκανδάλισε κάποιους.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Πέρα από την διακονία μου ,που αγαπώ και βρίσκομαι από την νεαρή μου ηλικία μέσα στην εκκλησία, αγαπώ και τον αθλητισμό, τη θάλασσα, τις πεζοπορίες και την ορειβασία.

Προσωπικό το προφίλ μου, άλμπουμ φωτογραφικό που μοιράζομαι μαζί με φίλους που αγαπώ και με αγαπούν, και κλείνοντας να πω -πως δεν με πειράζει η δημοσιότητα που πήρε καθώς είναι καιρός να καταλάβουμε πως οι κληρικοί είμαστε και εμείς άνθρωποι με χαρές με λύπες με προσωπικές στιγμές.

ΥΓ ευχαριστώ τους φίλους για την στήριξη και συγνώμη για όσους σκανδάλισα.

Για τον δημοσιογράφο που ανέδειξε το θέμα του είπα σε τηλεφωνική επικοινωνία πως είναι ελεύθερος άνθρωπος, αν θέλει να το βγάλει στην επικαιρότητα εγω δεν μπορώ να κάνω κάτι.