Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΥΕΘΑ: ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Το υπουργείο τονίζει πως στόχος δεν είναι μόνο ο κ. Κουβέλης αλλά η κυβέρνηση, την οποία επιχειρούν να ανατρέψουν η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της.

Για σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεων του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη κάνει λόγο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε ανακοίνωσή του.

Η δήλωση Κουβέλη κατά την οποία είπε ότι «αντιλαμβάνεται απόλυτα πως έχει μαυρίσει η ζωή των ανθρώπων με αυτό που συνέβη στο Μάτι, και χωρίς να θέλει να συμψηφίσει την κατάσταση, αλλά στις 21 Αυγούστου η χώρα βγαίνει από 8 έτη μνημόνια» προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση αλλά και σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Άλλη μια φορά η τέχνη της μονταζιέρας παραμένει η τελευταία γραμμή άμυνας όλων εκείνων που υπηρετούν το ψεύδος, τη διαστρέβλωση της πολιτικής αλήθειας και την αδιέξοδη προσπάθεια να συντηρήσουν την ημιθανή πολιτική τους. Σε αγαστή πάντα συνεργασία με τα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής και της στρατευμένης "δημοσιογραφίας"» αναφέρει η ανακοίνωση. 

Όπως υποστηρίζει το ΥΕΘΑ, «στόχος τους δεν είναι μόνο ο Φώτης Κουβέλης αλλά η ίδια η κυβέρνηση, την οποία επιχειρούν να  ανατρέψουν η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της».

«Το μαύρο μέτωπο  της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής και διαφθοράς σε ρόλο τυμβωρύχου, σκυλεύει τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι. Έτσι πορεύονται δεκαετίες τώρα, αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες τους. Οι διαχρονικά φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των μεγαλύτερων εγκλημάτων που έχουν συντελεσθεί σε βάρος της πατρίδας και της κοινωνίας, έχουν το θράσος να κουνούν τα δάκτυλο. Μάταια όμως. Οι πολίτες γνωρίζουν και κρίνουν την προσωπική διαδρομή όλων όσοι μετέχουν στον δημόσιο βίο της χώρας, καθώς και την ηθική της πολιτικής τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ