Skip to main content

Ιγνατίδης: Καλή λύση ο Ένινγκ, μπορεί να δέσει με τον Άρη

Ο επιθετικός του Ποσειδώνα Μηχανιώνας συνεργάστηκε στην ουγγρική Βάσας με τον Γερμανό τεχνικό που ετοιμάζεται να αναλάβει τους «κιτρινόμαυρους».

Με καλά λόγια για τον Μίκαελ Ένινγκ, που ετοιμάζεται να αναλάβει τον Άρη, μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Ηλίας Ιγνατίδης, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του στην ουγγρική Βάσας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός του Ποσειδώνα Μηχανιώνας:

«Συνεργάστηκα περίπου επτά μήνες και με στήριξε πολύ όσο ήμουν εκεί. Πιστεύω πως μπορεί να δέσει στο σύνολο του Άρη. Έχει γερμανική φιλοσοφία και είναι αξιόπιστη λύση. Έχει πειθαρχία, ενώ είναι τακτικά καλός. Δεν έχει παρά να δοκιμάσει την τύχη του και νομίζω ότι θα είναι καλή. Από τις διαθέσιμες λύσεις νομίζω ότι είναι πολύ καλή για τον Άρη».

Για το αγωνιστικό προφίλ του Ένινγκ: «Προσαρμόζεται με το σύνολο των αντιπάλων που έχει να αντιμετωπίσει αλλά και με το σύνολο των παικτών που έχει. Είναι φίλος με τους παίκτες του, δεν θέλει να δείχνει σκληρό πρόσωπο σε αυτούς. Δεν έχει στο μυαλό του ταμπού. Προσαρμόζεται εκεί που πρέπει, παίζουν οι καλύτεροι. Θα πάει καλά στον Άρη. Έχει μεγάλη όρεξη για το ποδόσφαιρο. Το αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά θέλει να είναι καλυμμένος και πίσω. Δεν θέλει να δέχεται τρία γκολ πίσω και να βάζει τέσσερα μπροστά. Θέλει να κρατά το μηδέν πίσω, όμως, προβληματίζεται όταν σκοράρει μπροστά και το δουλεύει στις προπονήσεις».