Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
x

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ (ΦΩΤΟ)

Την κάνναβη μετέφερε σε όχημα τύπου van ένας 51χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Ενενήντα δύο συσκευασίες με πάνω από 100 κιλά ακατέργαστης κάνναβης μετέφερε σε φορτηγό όχημα (τύπου van) ένας 51χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη χθες το βράδυ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη ενός 51χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό των ναρκωτικών διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της ομάδας Κ9, της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, μετά από ένδειξη του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ -ΕΛ.ΑΚΤ «ΛΕΣΥ»., διαπιστώθηκε ότι μεταξύ το φορτίου το οποίο αποτελείτο από είδη αξεσουάρ και ρουχισμού, υπήρχε κρυμμένη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συσκευασμένη σε ενενήντα δύο νάιλον συσκευασίες, συνολικού μεικτού βάρους εκατόν ενός κιλών και οκτακοσίων εβδομήντα γραμμαρίων (101,870kgr).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία ο 51χρονος αλλοδαπός, ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ