Skip to main content

Ικανοποίηση ΕΕΘ για την παράταση στις άδειες χρήσης κοινόχρηστων χώρων

Η παράταση που δόθηκε από τον δήμο Θεσσαλονίκης αφορά καταστήματα εμπορικά και υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς προσαυξήσεις.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης εκφράζει με σχετική ανακοίνωση την ικανοποίηση του για την αποδοχή του αιτήματος του από την διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, που αφορά παράταση ενός μηνός έως 30 Απριλίου στην ημερομηνία για την έκδοση – ανανέωση αδειών χρήσης κοινόχρηστων χώρων και καταβολής του ανάλογου τέλους, για καταστήματα εμπορικά και υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς προσαυξήσεις, το οποίο κατέθεσε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Ζορπίδης μετά από εισήγηση του κ. Λευτέρη Γεωργιάδη, προέδρου της επιτροπής Αγοράς και Συνεργασίας με την Αυτοδιοίκηση του ΕΕΘ.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο με σχετική ανακοίνωσή του «ευχαριστεί τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Μιχαήλ Κούπκα που απέδειξαν και μέσα από αυτή την απόφαση πως βρίσκονται στο πλευρό των επαγγελματιών».

Όπως τονίζει ο κ. Ζορπίδης «για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ ΕΕΘ και Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία φέρνει απτά αποτελέσματα προς όφελος των επαγγελματιών της πόλης».