Skip to main content

Ικανοποίηση στο Κίνημα Αλλαγής για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι η Δεξιά επιστρέφει με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι η μάχη ήταν δύσκολη για το Κίνημα Αλλαγής.

Ικανοποίηση εκφράζεται στη Χαριλάου Τρικούπη από τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών μετά την εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε οτι οι "πολίτες ψήφισαν να φύγει ο κ. Τσίπρας και να μην υπάρξει αστάθεια στη χώρα".

Τόνισε οτι η Δεξιά επιστρέφει με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι η μάχη ήταν δύσκολη για το Κίνημα Αλλαγής και σε δύσκολες συνθήκες άντεξε, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι η κ. Γεννηματά πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλίες για να χαραχθεί νέα γραμμή στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται με δεδομένη την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επεσήμανε ότι η δέσμευση για υπεύθυνη αντιπολίτευση από το ΚΙΝΑΛ παραμένει επιδιώκοντας να είναι το αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές και για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.