Skip to main content

Ικανοποίηση καταστηματαρχών για εργασίες μετρό

Την ικανοποίησή τους για την πορεία των εργασιών κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης εκφράζουν σε ανοικτή επιστολή τους οι καταστηματάρχες της οδού Μοναστηρίου.

Την ικανοποίησή τους για την πορεία των εργασιών κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης εκφράζουν σε ανοικτή επιστολή τους οι καταστηματάρχες της οδού Μοναστηρίου, οι οποίοι δηλώνουν υποστηρικτές του έργου.

«Με τα αποτελέσµατα της δουλειάς τους κατάφεραν να µας δώσουν ελπίδα και να µας πάρουν στο πλευρό τους, ώστε να στηρίξουµε όλοι µαζί το έργο. Κατάφεραν από διαµαρτυρόµενους, να µας κάνουν υποστηρικτές κι αυτό γιατί αναγνωρίζουµε την πραγµατική προσπάθεια που γίνεται. Την αναγνωρίζουµε και οφείλουµε να ευχαριστήσουµε τους ανθρώπους που έδωσαν πνοή στο έργο» τονίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που υπογράφει ο εκπρόσωπος των εν λόγω καταστηματαρχών, κ. Θεόδωρος Παμπούκης.

Παράλληλα, οι καταστηματάρχες ελπίζουν ότι ο ρυθµός των τελευταίων µηνών θα συνεχιστεί και αν είναι εφικτό να εντατικοποιηθεί ακόµα περισσότερο ώστε να απολαύσουν το μετρό και ως µέσο µεταφοράς.

Όπως αναφέρει η διαχειρίστρια εταιρεία «Αττικό Μετρό», η επιστολή των καταστηματαρχών της περιοχής, που υφίστανται ταλαιπωρία από τα έργα κατασκευής του μετρό, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών του ΥΠΥΜΕΔΙ , της διοίκησης και των εργαζομένων της Αττικό Μετρό, όπως και των στελεχών αλλά και εργαζομένων της αναδόχου κοινοπραξίας. 

Παράλληλα, όπως σημειώνει η εταιρεία θα συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για επιτάχυνση των ρυθμών κατασκευής προκειμένου το έργο να αποδοθεί στο κοινό της πόλης και σε όσους την επισκέπτονται και αναπτύσσουν οικονομικές και άλλες δραστηριότητες σε αυτήν.