Skip to main content

Εικόνες από την επιδρομή κατά του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους

Εικόνες από την επιδρομή των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στη βορειοδυτική Συρία, στη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκε ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους

Στο χωριό Μπαρίσα που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας πραγματοποιήθηκε η αμερικανική επιχείρηση, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Δημοσιογράφος του NBC, του δικτύου που μετέδωσε την είδηση για τον θάνατο του αλ Μπαγκντάντι, ανήρτησε στο Twitter του φωτογραφίες από την περιοχή στην οποία πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση.

Ο Ρίτσαρντ Ένγκελ μεταφέρει και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής για εναέρια επιδρομή με ελικόπτερα αλλά και χρήση όπλων.

Εικόνες από την επιδρομή των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στη βορειοδυτική Συρία, στη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκε ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει και η ιρακινή κρατική τηλεόραση.

Το τηλεοπτικό δίκτυο επικαλέστηκε ειδικό σε θέματα τρομοκρατίας, ο οποίος επεσήμανε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράκ συνέδραμαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αλ Μπαγκντάντι.