Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
x

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΕ ΜΕΝΕΜΕΝΗ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν όπως κάθε χρόνο από τη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης όπου τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής

Με όλες τις τιμές εορτάσθηκε χθες στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης η επέτειος του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν όπως κάθε χρόνο από τη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης όπου τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, ενώ στη συνέχεια, στην Πλατεία Τσομπάνογλου, τελέστηκε Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του Εθνομάρτυρος Μητροπολίτη Χρυσοστόμου Σμύρνης και κατάθεση στεφάνων από τη Δημοτική Αρχή, εκπροσώπους των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και εκπροσώπων Αθλητικών, Πολιτιστικών Συλλόγων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Μεζίκης. Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας καθώς και εκπροσώπων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της Δ.Κ. Μενεμένης επί της οδού Χατζίκου.

Στη Δημοτική Κοινότητα Αμπελοκήπων οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο της Αγωνιζομένης Μάνας του Λαού στην Πλατεία Επταλόφου και κατάθεση στεφάνων από τη Δημοτική Αρχή, εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων και πολιτικών κομμάτων καθώς και από εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και των σωμάτων ασφαλείας. Τον πανηγυρικό της ημέρας στους Αμπελοκήπους εκφώνησε η Διευθύντρια του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων κ. Μαρίνα Τσοντάκη. Ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από τις οδούς Μεγ. Αλεξάνδρου και Γιάννη Χαλκίδη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ