Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σοκ από τον θάνατο του 5χρονου που έπεσε σε τζαμαρία - Έπαιζε με αυτοκινητάκι

Το άτυχο 5χρονο παιδί έπεσε πάνω σε τζαμαρία παραπήγματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά από τα γυαλιά και στη συνέχεια να καταλήξει

Εικόνες σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το σημείο που τραυματίστηκε θανάσιμα το 5χρονο αγοράκι σταν οικισμό Τσαΐρια, στην Περαία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το παιδάκι οδηγούσε και έπαιζε με το αυτοκινητάκι του έξω από ένα παράπηγμα που βρίσκεται στα Τσαΐρια. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε πάνω σε μία τζαμαρία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά από τα γυαλιά που έπεσαν σαν λεπίδες επάνω του, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Το 5χρονο παιδάκι Ρομά διεκομίσθη από συγγενικά του πρόσωπα στο Κέντρο Υγείας Θέρμης και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς από το ΕΚΑΒ, με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων ώστε να φτάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται.

Δυστυχώς το 5χρονο παιδάκι δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Έρευνες για να διευκρινιστούν πλήρως οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης.