Skip to main content

Εικόνες-σοκ από το πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το όχημα που μετέφερε παράνομους μετανάστες - Στο νοσοκομείο ο οδηγός, επτά οι νεκροί

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το όχημα που μετέφερε παράτυπους μετανάστες και εξετράπη της πορείας του στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης με αποτέλεσμα τον θάνατο οκτώ ατόμων.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και στα διόδια και οι εικόνες δείχνουν του xronos.gr τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός, μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Κομοτηνής, ενώ από την έως τώρα έρευνα προκύπτει ότι ο οδηγός προωθούσε στην ενδοχώρα 14 παράτυπους μετανάστες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σήμερα (19-11-2021) πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (ύψος κόμβου Ιάσμου), εντοπίσθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε προσκρούσει σε προστατευτικές μπάρες και οικίσκο των πλευρικών διοδίων.

Από το ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα επτά (7) από τους επιβάτες του οχήματος, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν και άλλα οκτώ (8) άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

Από την έως τώρα έρευνα προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου (ο οποίος νοσηλεύεται) προωθούσε στην ενδοχώρα δεκατέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Κομοτηνής και Ξάνθης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης».