Skip to main content

Εικονική περιήγηση στα μνημεία της Αριστοτέλους από το ΕΕΘ

Το Επιμελητήριο έστησε περίπτερο στην Πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να γιορτάσει τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Με μία εικονική περιήγηση στα μνημεία της Θεσσαλονίκης, την οποία προσέφερε δωρεάν στους τουρίστες και τους Θεσσαλονικείς, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης γιόρτασε τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.
 
Το Ε.Ε.Θ. έστησε ένα περίπτερο στην Πλατεία Αριστοτέλους στο οποίο οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να φορέσουν τα ειδικά Gear της Samsung και να συμμετέχουν σε μία επίσκεψη- περιήγηση στα σημαντικότερα μνημεία της Θεσσαλονίκης.


 
Καθώς ο «εικονικός περιηγητής» βρισκόταν πάνω από το Επταπύργιο, μπροστά στα Κάστρα, πάνω από τον Λευκό Πύργο ή μπροστά στις Ομπρέλες της Νέας Παραλίας, αλλά και σε άλλα μνημεία έβλεπε μπροστά του χρήσιμες και άγνωστες πληροφορίες για τα μνημεία αυτά, που μόνο ένας καλός ξεναγός θα μπορούσε να παρέχει.
 
«Με την εκδήλωση αυτή, το Επιμελητήριο μας συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Επιλέξαμε αυτή τη δράση για να τονίσουμε ότι ενισχύουμε ακόμη περισσότερο τον τουρισμό όταν βοηθάμε τους Θεσσαλονικείς να γνωρίσουν καλύτερα την πόλη τους», τόνισε  ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Ε.Ε.Θ. Νίκος Νικολόπουλος.