Skip to main content

Εικονικό... νεραϊδοδωμάτιο από το Make a Wish Ελλάδος λόγω κορωνοϊού

Την ώρα που οι Έλληνες παρακολουθούν τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό, κάποια παιδιά έχουν περισσότερο την ανάγκη για στήριξη.

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει όλες τις δραστηριότητες στη χώρα μας και όπως ήταν λογικό το ίδιο συνέβη και με την οργάνωση Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος, τα μέλη της οποίας εργάζονται όπως οι περισσότεροι Έλληνες από το σπίτι μένοντας ωστόσο κοντά στα παιδιά που έχουν διατυπώσει αίτημα για ευχή, γιατί όπως αναφέρεται «ζουν μία πιο σκληρή απομόνωση, μία πιο απόλυτη απαγόρευση, κανόνες πιο αυστηρούς, αγωνία πιο έντονη, φόβο πιο μόνιμο».

Αν και όλες ενέργειες εκπλήρωσης ευχής και προσέλκυσης πόρων έχουν σταματήσει λόγω της κατάστασης, συνεχίζονται μέσω διαδικτύου οι συζητήσεις επεξήγησης σκοπού σε όλες τις οικογένειες που έχουν διατυπώσει αίτημα για ευχή, με τα μέλη της οργάνωσης να κάνουν κάποιες ηλεκτρονικές συναντήσεις εκμαίευσης σε παιδιά άνω των 12 ετών και βέβαια συνεχίζουν να δέχονται αιτήματα.

Μάλιστα σημειώνεται πως με αφορμή τις νέες συνθήκες οργανώθηκε ένα εικονικό Νεραϊδοδωμάτιο στο οποίο τα μέλη του Κάνε Μια Ευχή είναι διαθέσιμα να απαντήσουν σε κάθε απορία οικογενειών ευχής.

«Τα δε τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά! Οι νεράιδες διαβεβαιώνουν τα παιδιά μας πώς οι ευχές τους οργανώνονται, ώστε να μπορούν να εκπληρωθούν άμεσα την επόμενη ημέρα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Στη σκιά που ζούμε σήμερα όλοι, ζουν τα παιδιά μας για πολλούς μήνες ή και χρόνια σε κάποιες περιπτώσεις. Η υπόσχεση για εκπλήρωση της πιο βαθιάς επιθυμίας πρέπει να τηρηθεί. Αντιπροσωπεύει την έξοδο στο φως. Έχουμε δώσει την υπόσχεση αυτή 24 χρόνια πριν στην Ελλάδα και με τη δική σας υποστήριξη, την τηρήσαμε και θα συνεχίσουμε να την τηρούμε», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.