Skip to main content

Εικονικό ταξίδι στους πιο ξεχωριστούς ανελκυστήρες Kleemann

H κορυφαία ελληνική βιομηχανία ανελκυστήρων συμμετείχε στην έκθεση DOMOTEC και παρουσίασε τον νέο ATLAS RPH με πανοραμικό θάλαμο.

Στην έκθεση DOMOTEC - Ανακαίνιση, Δόμηση, Εξοικονόμηση, που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 29 Απριλίου στο Metropolitan Expo, συμμετείχε για δεύτερη φορά η KLEEMANN, παρουσιάζοντας τον Atlas RPH – Μηχανικό MRL ανελκυστήρα και την εφαρμογή KLEEMANN Virtual Reality Experience.

Συγκεκριμένα, σε περίπτερο 92 τ.μ. η KLEEMANN παρουσίασε το επανασχεδιασμένο προϊόν της Atlas RPH, σε συνδυασμό με έναν ειδικό πανοραμικό θάλαμο, σχεδιασμένο από το βιομηχανικό σχεδιαστή κ. Ανδρέα Ζαπατίνα. Πρόκειται για ένα μηχανικό MRL ανελκυστήρα, για φορτία 180-1.050 kg, ο οποίος αποτελεί ιδανική λύση για κτίρια με χαμηλό βάθος πυθμένα και ύψος τελευταίου ορόφου. Επίσης, είναι ιδανικός για την ανακαίνιση υφιστάμενων ανελκυστήρων και για ανελκυστήρες με στενά φρεάτια.

Επιπλέον, η KLEEMANN παρουσίασε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, την εφαρμογή KLEEMANN Virtual Reality Experience, με την οποία, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να μεταφερθούν ψηφιακά  σε τέσσερα σημαντικά έργα της KLEEMANN και να νιώσουν την εμπειρία μετακίνησης σε αυτούς τους ανελκυστήρες. Τον ειδικό 17tn θάλαμο στο Κρεμλίνο της Μόσχας, στη Ρωσία, τον ειδικό πανοραμικό θάλαμο του μουσείου Mary Rose στο Portsmouth του Ηνωμένου Βασιλείου, τον ειδικό θάλαμο στην πλατφόρμα Oil Rig στη Νορβηγία και το θάλαμο design by Αndreas Zapatinas που βρίσκεται στον Πύργο της KLEEMANN.

Τέλος, η ΚLEEMANN ήταν χορηγός του συνεδρίου ARCHITECT SHOW - Leisure Architecture & Resorts, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετείχαν περισσότεροι από 550 κορυφαίοι αρχιτέκτονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.