Skip to main content

Οικονόμου για κακοκαιρία: Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έγιναν λάθη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι οι υποδομές της Αθήνας δεν είναι ικανές να αντιμετωπίσουν φαινόμενα ανάλογης έντασης.

Την ανάγκη να ζητήσει για ακόμη μια φορά ειλικρινή συγνώμη από όσους ταλαιπωρήθηκαν από την κακοκαιρία εξέφρασε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι στο υπουργικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, θα γίνει ένας απολογισμός των αρρυθμιών που παρουσιάστηκαν και παραδέχτηκε ότι υπήρξε πρόβλημα συντονισμού.

Ερωτηθείς σχετικά, διαβεβαίωσε ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν αλλά στον κατάλληλο χρόνο, καθώς τώρα προέχουν άλλα πράγματα.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως έγιναν λάθη», αλλά επεσήμανε ότι η σφοδρότητα του φαινομένου ήταν μεγαλύτερη από ότι είχε προβλεφθεί και η κακοκαιρία ήρθε νωρίτερα από ότι περιμέναμε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε μεταξύ άλλων, ότι για να είμαστε ειλικρινείς θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι υποδομές της πόλης δεν είναι ικανές να αντιμετωπίσουν φαινόμενα ανάλογης έντασης.