Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022
x

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ

«Ο κ. Τσίπρας, αντίθετα με τις μαρτυρίες των προσφύγων, στηρίζει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του σε δήθεν δικαιωματιστές», είπε ο κ. Οικονόμου.

Απάντηση στη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τους 38 μετανάστες στον Έβρο έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Διαβάστε: Τσίπρας για Έβρο: Κυβερνούν με ψέματα - Τάχα τα σύνορα δεν μπορούσαν να τα παρακολουθήσουν

«Ο κ. Τσίπρας, σε παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος, εργαλειοποιεί μια τραγωδία για να καταφερθεί σκαιότατα εναντίον των ελληνικών αρχών, το προσωπικό των οποίων αγωνίζεται για την προστασία της Πατρίδας και της ανθρώπινης ζωής, με αυταπάρνηση, ανθρωπιστική ευαισθησία και χωρίς διακρίσεις», αναφέρει ο κ. Οικονόμου και προσθέτει:

«Ο κ. Τσίπρας, χωρίς κανένα στοιχείο και αντίθετα με τις μαρτυρίες των ίδιων των προσφύγων, στηρίζει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του σε δήθεν δικαιωματιστές και στην προπαγάνδα που διασπείρουν αλλότριες δυνάμεις, οι οποίες προφανώς θέλουν να προκαλέσουν ζημιά στην Ελλάδα. Με αυτούς συντάσσεται ο κ. Τσίπρας, αδιαφορώντας για την αλήθεια.

Όσο για τη διαφύλαξη και παρακολούθηση των συνόρων, όλοι θυμόμαστε πώς το έκανε, όσο κυβέρνησε, και όλοι φανταζόμαστε πώς θα αντιμετώπιζε την εισβολή το 2020».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ