Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
x

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι πάρχει επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας τόσο για τη φύλαξη διοδίων-παράπλευρων οδών.

Ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους επιχειρήσουν να "σπάσουν" τα περιοριστικά μέτρα και να εκδράμουν σε χωριά για το Πάσχα έστειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τόνισε χαρακτηριστικά πως "έχουν γνώσιν οι φύλακες", υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας τόσο για τη φύλαξη των διοδίων όσο και των παράπλευρων δρόμων.

Υπενθύμισε ότι έχουν προβλεφθεί αυστηρά πρόστιμα όσο και ποινικές ευθύνες που φθάνουν έως την κάθειρξη για τους παραβάτες .

«Να αφήσουμε τον θάνατο έξω από το σπίτι μας, έχουμε υποχρέωση να περιφρουρήσουμε τα χωριά», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου επικαλούμενος και το φιλότιμο των Ελλήνων. Σημείωσε, τέλος, ότι μέχρι σήμερα, η πλειοψηφία των πολιτών ανταποκρίνεται στα περιοριστικά μέρα και πως η Πολιτεία είναι πολύ ευχαριστημένοι καθώς ο αριθμός των περίπου 1200 παραβάσεων ημερησίως είναι σταθερά μικρός.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ