Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022
x

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Στη δημοκρατία υπάρχουν κανόνες και διαδικασίες, που ορίζονται με νόμους και επιβάλλεται να τηρούνται μέχρι κεραίας», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου.

Για «πολιτικό τραμπουκισμό» και για «ανεύθυνες κινήσεις επικοινωνιακού εντυπωσιασμού» κάνει λόγο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας, ύστερα και από τα όσα αποκαλύπτονται για τις παρακολουθήσεις στελεχών των κυβερνήσεών του στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, αντί να κινηθεί με θεσμική υπευθυνότητα, επέλεξε για άλλη μια φορά ανεύθυνες κινήσεις επικοινωνιακού εντυπωσιασμού» ανέφερε ο κ.Οικονόμου απαντώντας στη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προσθέτει επίσης:

«Επιπλέον, σε μια επίδειξη πολιτικού τραμπουκισμού, με το γνωστό από την περίοδο των «αγανακτισμένων» επιτηδευμένα οργίλο ύφος του, απειλεί ευθέως όσους και όσες σέβονται τις θεσμικές διαδικασίες και επιδιώκουν τη σοβαρή, ουσιαστική και με κανόνες διερεύνηση και διαλεύκανση όλων των ζητημάτων».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλήγοντας τονίζει πως «όση σκόνη κι αν προσπαθεί να σηκώσει ο κ. Τσίπρας, όσες απειλές και αν εκτοξεύσει, το ζήτημα των επισυνδέσεων θα φωτιστεί για όλη την τελευταία δεκαετία. Στη δημοκρατία υπάρχουν κανόνες και διαδικασίες, που ορίζονται με νόμους και επιβάλλεται να τηρούνται μέχρι κεραίας. Η Κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να γίνει η πολιτική ζωή ρωμαϊκή αρένα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ