Skip to main content

Οικονόμου: Σαφώς και δεν ισχύουν όσα είπε ο Βρέντζος

«Από πού κι ως πού με την ποδοσφαιρική του ιδιότητα μπορεί κάποιος παράγοντας να προβαίνει σε αυτού του είδους τις εκτιμήσεις», είπε ο Γ. Οικονόμου

Απάντηση στα χθεσινά λεγόμενα του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Βρέντζου έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Οικονόμου κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Πρώτα από όλα όσα είπε ο κ. Βρέντζος σαφώς και δεν ισχύουν. Σε καμία περίπτωση. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού κι ως πού με την ποδοσφαιρική του ιδιότητα μπορεί κάποιος παράγοντας να προβαίνει σε αυτού του είδους τις εκτιμήσεις χωρίς το παραμικρό στοιχείο. Σαφώς, λοιπόν, και δεν συμβαίνουν όλα αυτά. Για την ποδοσφαιρική διάσταση όλων των υπολοίπων πραγμάτων δεν έχω κάποια αρμοδιότητα να σχολιάσω», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Βρέντζος ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού πως «αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».