Skip to main content

Οικονόμου σε Τσίπρα: Ο Μητσοτάκης το εννοεί για εξάντληση της κυβερνητικής θητείας

«Ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μεριμνά για τη σταθερότητα εν μέσω τεράστιων κρίσεων, αλλά είναι και ο ίδιος παράγοντας σταθερότητας»

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, μετά την επίθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή για «εκλογές στο τέλος της τετραετίας» τόνισε ότι ο «Μητσοτάκης τώρα θυμήθηκε τη σταθερότητα».

«Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μεριμνά για τη σταθερότητα εν μέσω τεράστιων κρίσεων, αλλά είναι και ο ίδιος παράγοντας σταθερότητας, αξιοπιστίας και σιγουριάς» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ.Οικονόμου.

«Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ερμηνεύσει τον Πρωθυπουργό με γνώμονα τα δικά του πολιτικάντικα, καιροσκοπικά κριτήρια είναι εξ ορισμού καταδικασμένη σε αποτυχία» πρόσθεσε.

Ολόκληρη η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου

«Στην αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη το συμφέρον της Πατρίδας και των πολιτών έχει την απόλυτη προτεραιότητα. Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ερμηνεύσει τον Πρωθυπουργό με γνώμονα τα δικά του πολιτικάντικα, καιροσκοπικά κριτήρια είναι εξ ορισμού καταδικασμένη σε αποτυχία, μιας και ο ορίζοντας του κ. Τσίπρα φτάνει μόνο μέχρι την κομματική του επιβίωση, ακόμα και σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο Πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μεριμνά για τη σταθερότητα εν μέσω τεράστιων κρίσεων, αλλά είναι κι ο ίδιος παράγοντας σταθερότητας, αξιοπιστίας και σιγουριάς. Και σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα, αυτό που λέει το εννοεί γι΄αυτό σε κάθε τοποθέτησή του επιμένει στην εξάντληση της κυβερνητικής συνταγματικής θητείας.

Στην αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη το συμφέρον της Πατρίδας και των πολιτών έχει την απόλυτη προτεραιότητα. Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ερμηνεύσει τον Πρωθυπουργό με γνώμονα τα δικά του πολιτικάντικα, καιροσκοπικά κριτήρια είναι εξ ορισμού καταδικασμένη σε αποτυχία, μιας και ο ορίζοντας του κ. Τσίπρα φτάνει μόνο μέχρι την κομματική του επιβίωση, ακόμα και σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων».

Τσίπρας για Μητσοτάκη: Τώρα θυμήθηκε τη σταθερότητα και ότι οι εκλογές δεν είναι «εθνικά υπεύθυνες»

Παρέμβαση σχετικά με την πρόθεση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να εξαντλήσει την τετραετία, πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε για τον πρωθυπουργό ότι «έχει χάσει τον έλεγχο και όσο παραμένει, αποτελεί τον μεγαλύτερο παράγοντα αστάθειας».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Μέχρι χθες ανακοίνωνε υποψηφίους για τη μάχη του σταυρού & τροφοδοτούσε ΜΜΕ με ημερομηνίες.

Τώρα θυμήθηκε τη σταθερότητα και ότι οι εκλογές δεν είναι «εθνικά υπεύθυνες».

Ποιος τον εμπιστεύεται;

Έχει χάσει τον έλεγχο και όσο παραμένει αποτελεί τον μεγαλύτερο παράγοντα αστάθειας.