Skip to main content

Τσάκωσαν σε διόδια 20 παραβάτες για άσκοπη μετακίνηση από το πρωί

Οι αστυνομικοί σταματούν τους οδηγούς στα διόδια και τους ζητούν το απαραίτητο έντυπο μετακίνησης για να βεβαιωθεί ότι δεν ταξιδεύουν για αναψυχή.

Είκοσι παραβάτες του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού εντόπισαν από το πρωί αστυνομικοί της Αττικής κατά τη διάρκεια των αυστηρών ελέγχων στα διόδια.

Απο νωρίς το πρωί σε Αφίδνες και Ελευσίνα, όπως αναφέρει το protothema.gr, αστυνομικοί σταματούν τους οδηγούς και τους ζητούν το απαραίτητο έντυπο μετακίνησης. Σε περίπτωση που εντοπίσουν κάποιον που δεν το έχει ή η δικαιολογία του δεν ειναι πειστική τον οδηγούν στο βανάκι της αστυνομίας που ειναι σταθμευμένο και κόβουν το πρόστιμο.

Σημειώνεται ότι από χθες τέθηκε σε ισχύ αυστηρότερο μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας για τους πολίτες που αποφασίζουν να ταξιδέψουν για αναψυχή ενόψει Πάσχα ενώ η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και έχει ήδη καταστρώσει σχέδιο για τον τρόπο που θα ελέγχει κάθε έξοδο έως τις 27 Απριλίου για να αποτρέψει τη φυγή προς την επαρχία και τα νησιά.