Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020
x

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΦΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ

Παρουσία ΠΟΦΕΕ στην εκδήλωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για τις αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων

Στην παρουσίαση της ΑΑΔΕ με θέμα τις επικείμενες αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων, μία νέα διαδικασία που στοχεύει στην «ηλεκτρονικοποίηση» αρκετών διαδικασιών που μέχρι σήμερα γίνονται χειρόγραφα στις ΔΟΥ, παρευρέθη αντιπροσωπεία της ΠΟΦΕΕ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΔΣ Βασίλη Καμπάνη, και αποτελούμενη από τους: Α’ Αντιπρόεδρο του ΔΣ κ. Δημήτρη Τσαμόπουλο και τα μέλη του ΔΣ Αστέριο Νάκα και Κώστα Λαμπρόπουλο.

Επίσης, στην παρουσίαση αυτή παρευρέθησαν: ο κ. Αβραάμ Πανίδης, πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε., εκπροσωπώντας το Ο.Ε.Ε. και η Γενική Γραμματέας της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. κα Ιωάννα Μπινιάκου.

Κατά την παρουσίαση, ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. κ. Γιώργος Πιτσιλής ζήτησε τις απόψεις και τις προτάσεις των παρευρισκόμενων σε ότι αφορά στις νέες αυτές διαδικασίες. «Με ιδιαίτερη χαρά η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. διαπίστωσε ότι ενσωματώθηκαν σε μεγάλο βαθμό προτάσεις που έχει υποβάλλει για τις παραπάνω διαδικασίες με προηγούμενα της έγγραφα, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότητα αυτόματης ανάκλησης και χρήσης στοιχείων από αναλυτικές καταστάσεις για την ευκολότερη υποβολή των συγκεντρωτικών εντύπων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ