Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
x

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΕΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει virtual ημερίδα με τίτλο «ευκαιρίες–προκλήσεις για την κατασκευή e-shop την εποχή του Covid19».

Virtual ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «ευκαιρίες – προκλήσεις για την κατασκευή e-shop την εποχή του COVID-19» πραγματοποιεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Κατάρτισης και Εκπαίδευσης.
 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021, ώρα 18.00 και απευθύνεται στα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης τα οποία θέλουν να ενημερωθούν για την κατασκευή, λειτουργία και προώθηση ενός e-shop.
 
Εισηγητές στην ημερίδα είναι Αλέξανδρος Μπουζούδης, Προϊστάμενος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων & Εκπαίδευσης Alpha Συμβουλευτική, Ιωάννης Θεοδωράκης, CEO Astrolabs, Αλεξία Μάστορα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Κοινωνικών Δικτύων AlphaPlan. Σε αυτήν θα προσκληθούν επαγγελματίες, μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης από τον κλάδου του λιανεμπορίου, με στόχο να ενημερωθούν για το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατασκευής e-shop, e-λιανικό. Επίσης θα ενημερωθούν για την ορθή λειτουργία και προώθηση ενός e-shop, την εποχή που το ηλεκτρονικό εμπόριο παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη και δίνει την δυνατότητα αύξησης των κερδών.
 
Η ημερίδα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

-Επιδοτούμενο πρόγραμμα χρηματοδότησης e-λιανικό για την απόκτηση e-shop

-Λειτουργικότητα και τεχνικές προώθησης ενός σύγχρονου e-shop για πετυχημένες πωλήσεις

-Οι τάσεις της αγοράς στο ηλεκτρονικό εμπόριο

 Λεπτομέρειες Ημερίδας:
 
Διάρκεια ημερίδας: 2 ½ ώρες

Είσοδος* ελεύθερη και προεγγραφή μέσω του link: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_3iEaK0tERuCun15sXLjfrg

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται μέσω livestreaming στη σελίδα του ΕΕΘ στο Facebook και στο Youtube.
 
Πρόγραμμα Ημερίδας
 
17.45 - 18.00: Είσοδος στην πλατφόρμα.
 
18.00 - 18.10: Χαιρετισμός του Προέδρου του Ε.Ε.Θ. κ. Μιχάλη Ζορπίδη
 
18.10 - 18.15: Χαιρετισμός του προέδρου ΔΣ ΣΥΣΕΠ, κ. Κουλουτμπάνη Θάνου
 
18.15 - 18.20: Χαιρετισμός της προέδρου της επιτροπής Ευρωπαικών  προγραμμάτων κατάρτισης κι εκπαίδευσης κ.  Νικολέττας Τελιορίδου
 
18.20 – 19.50: Εισηγήσεις: Αλέξανδρος Μπουζούδης, Προϊστάμενος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων & Εκπαίδευσης Alpha Συμβουλευτική Ιωάννης Θεοδωράκης, CEO Astrolabs Αλεξία Μάστορα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Κοινωνικών Δικτύων AlphaPlan

19.50 - 20.30: Απαντήσεις στις ερωτήσεις συμμετεχόντων
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ