Skip to main content

Ηλεία: Άνθρωποι σε καραντίνα βγαίνουν κανονικά για καφέ

Ο δήμαρχος Ηλείας είπε ότι συγγενείς και συνεργάτες των ανθρώπων με κορωνοϊό αντί να είναι σε καραντίνα κυκλοφορούν κανονικά στα καφενεία.

Σε καραντίνα βρίσκεται ο νομός Ηλείας λόγω του κορωνοϊού και ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος έκανε μια σοβαρή καταγγελία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Αντωνακόπουλος είπε ότι συγγενείς και συνεργάτες των ανθρώπων που είχαν πάει εκδρομή στους Αγίους Τόπους και επιβεβαιώθηκε ότι έχουν τον ιό, αντί να είναι σε καραντίνα κυκλοφορούν κανονικά.

«Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς πόσοι είναι, σίγουρα είναι αρκετοί. Το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας είναι πολύ χαμηλά. Όλοι μας ξέρουμε ανθρώπους που θα έπρεπε να είναι σπίτια τους» είπε.

Το ζήτημα συζητήθηκε χθες σε σύσκεψη στην Πάτρα. «Πρέπει να γίνει πιο επιθετική ενημέρωση, είναι και αδίκημα» είπε ο δήμαρχος για τον κορωνοϊό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρέμβει εισαγγελέας. Σύμφωνα με τον κ. Αντωνακόπουλο οι άνθρωποι αυτοί κυκλοφορούν ακόμα και στα καφενεία!