Skip to main content

Ηλεία: Έλεγχοι από κλιμάκια μηχανικών και κλειστά σχολεία

Θα παραμείνουν κλειστά σήμερα και αύριο τα σχολεία των δήμων Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Πηνείας και Ήλιδας, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας.

Κλιμάκιο μηχανικών του υπουργείου Υποδομών μεταβαίνει σήμερα στη βόρεια Ηλεία, προκειμένου να προβεί σε έλεγχο όσων κτηρίων έχουν υποστεί ζημιές από την σεισμική ακολουθία που εκδηλώνεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας, που συνήλθε χθες στην Ανδραβίδα προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Γιώργου Γεωργιόπουλου, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα και αύριο τα σχολεία των δήμων Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Πηνείας και Ήλιδας.

Ακόμη, σύμφωνα με την περιφέρεια, στην διάρκεια της συνεδρίασης του συντονιστικού οργάνου συζητήθηκε και το ζήτημα των μαθητών που πρόκειται να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις, σε σχέση με την αναστάτωση που προκαλείται εξαιτίας των σεισμών και ως εκ τούτου εξετάζεται η δυνατότητα παρέμβασης του υπουργείου Παιδείας