Skip to main content

Ηλικιωμένος προσπάθησε να κλέψει ακριβό ρολόι στον έλεγχο χειραποσκευών στο «Μακεδονία»

Ο 73χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο φέρεται να αφαίρεσε από την πλαστική λεκάνη με τα αντικείμενα προς έλεγχο, ένα ρολόι χειρός μεγάλης αξίας

Ελαφρύ χέρι είχε ένας 73χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη χθες στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.

Ο 73χρονος κατά τον έλεγχο των χειραποσκευών φέρεται να αφαίρεσε από τη λεκάνη αντικειμένων ένα ρολόι χειρός μεγάλης αξίας ιδιοκτησίας μίας 45χρονης. Για κακή του τύχη, η γυναίκα κατάλαβε γρήγορα ότι το ρολόι της εξαφανίστηκε και άμεσα συνελήφθη ο 73χρονος για την κλοπή.

Παράλληλα, η αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, το τελευταίο 24ωρο, μεταξύ άλλων:

-23χρονο ημεδαπό που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας ,στην περιοχή της Μενεμένης να προβαίνει σε πώληση ναρκωτικών ουσιών σε άλλο άτομο. Στην κατοχή του βρέθηκε μικροδέμα κοκαΐνης βάρους 8,53 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό προερχόμενο από αγοραπωλησία παράνομων ουσιών καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

-66χρονη ημεδαπή η οποία κατείχε 40 πακέτα τσιγάρα που στο σύνολό τους δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν.