Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 36 με 37 βαθμούς.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα, όμως υπάρχει πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά, τις πρωινές ώρες.

Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις, έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 36 με 37 βαθμούς.

Ηλιοφάνεια θα επικρατεί στη Θεσσαλονίκη. Θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς άνεμοι, που πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι νότιοι, έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι νότιοι, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ