Skip to main content

Ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3-5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα φυσούν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα στα ανατολικά τις πρωινές ώρες βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.