Skip to main content

Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στη Θεσσαλονίκη

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αναμένονται για σήμερα Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς.

Σύμφωνα με το meteo.gr, παροδικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κέρκυρα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές οι νεφώσεις οι οποίες στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας θα είναι περισσότερες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα στην Ήπειρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 24 βαθμούς, στην Ήπειρο από 8 έως 25, στη Θεσσαλία από 7 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 24 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά στα βορειότερα πελάγη και την Κέρκυρα 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 3 μποφόρ στα χερσαία τμήματα και 4-5 μποφόρ στα θαλάσσια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.