Skip to main content

Ηλιοφάνεια και νέα άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται σήμερα να επικρατήσει καλοκαιρία. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.

Αίθριος καιρός και νέα άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται για σήμερα σε όλη τη χώρα.

Πιο αναλυτικά, τοπικές νεφώσεις αναμένονται στην Κρήτη και στο Αιγαίο. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 3 έως 19, στα δυτικά ηπειρωτικά από 7 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 19, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 13, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 8 έως 14 (στη Ρόδο τοπικά έως 16) και στην Κρήτη από 7 έως 17.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι και απόγευμα 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.