Skip to main content

Ηλιόπουλος για «e-food»: Η κυβέρνηση νομοθετεί σταθερά υπέρ των λίγων

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιτέθηκε μέσω ανάρτησης στην κυβέρνηση με αφορμή την υπόθεση του προέκυψε με την εταιρεία «e-food».

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε με την εταιρεία «e-food» εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η κυβέρνηση νομοθετεί σταθερά υπέρ των λίγων».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του αναφέρει τα εξής: «Η efood προχωράει σε μαζική μετατροπή συμβάσεων εργασίας. Από μισθωτή εργασία θέλει να μετατρέψει τους εργαζόμενους σε "αυτοαπασχολούμενους". Δεν υπάρχει καμία απορία για την στάση που θα κρατήσει η κυβέρνηση και το Yπουργείο Εργασίας. Εχουν ήδη φροντίσει να δώσουν εργαλεία στους εργοδότες για αυτή την εξέλιξη. Διαλύουν τα ωράρια και τις συνθήκες εργασίας. Σταθερά νομοθετούν και κυβερνούν υπέρ των λίγων. Δική μας δουλειά η ανατροπή της πολιτικής τους. Για μια εργατική νομοθεσία που θα προστατεύει τον εργαζόμενο, θα του παρέχει ασφάλεια και έναν μισθό με τον οποίο θα μπορεί να ζει με αξιοπρέπεια».