Skip to main content

Ηλιόπουλος: Κοροϊδία το πρόγραμμα των 1.200 ευρώ για νέους εργαζόμενους

«Οι νέοι δεν θέλουν φιλοδωρήματα αλλά καλές δουλειές με μισθούς αξιοπρέπειας και όχι ανεργία και γελοίες αυξήσεις», σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να εξαπατά τους νέους με χυδαίες επιχειρήσεις εξαγοράς ψήφων, επειδή του έχουν γυρίσει την πλάτη οριστικά», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε τηλεοπτική δήλωσή του, σε συνέχεια των εξαγγελιών της κυβέρνησης στη ΔΕΘ.

«Η πρωτοφανής κοροϊδία του κ. Μητσοτάκη σε βάρος των νέων συνεχίζεται και αποκαλύπτεται κάθε μέρα», σημειώνει, τονίζοντας ότι «το πρόγραμμα των 1.200 ευρώ που εξήγγειλε στη ΔΕΘ για νέους εργαζόμενους αποκαλύπτεται ότι είναι τελικά 100 ευρώ το μήνα για έξι μήνες».

«Οι νέοι δεν θέλουν φιλοδωρήματα αλλά προοπτική. Θέλουν καλές δουλειές με μισθούς αξιοπρέπειας και όχι ανεργία και γελοίες αυξήσεις 50 λεπτών τη μέρα. Θέλουν δημόσια δωρεάν παιδεία και όχι έξωσή τους από τα πανεπιστήμια για χάρη των κολεγίων. Θέλουν ζωή με αξιοπρέπεια και όχι διαρκή στοχοποίησή τους για την αποτυχία του κ. Μητσοτάκη να κάνει τα αυτονόητα για την πανδημία», επισημαίνει ο ίδιος.