Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι πρωθυπουργός πήγε στην Κοζάνη για να δώσει ψεύτικες υποσχέσεις για θέσεις εργασίες και ενίσχυση εισοδημάτων

«Ο κ. Μητσοτάκης λίγες μέρες μετά την εκχώρηση της ΔΕΗ, εν μέσω πρωτοφανούς κύματος ακρίβειας και ανατιμήσεων, είχε το θράσος να πάει στην Κοζάνη για να δώσει πάλι ψεύτικες υποσχέσεις για "θέσεις εργασίας" και "ενίσχυση εισοδημάτων" σε μία περιοχή που ήδη, εξαιτίας της πολιτικής του, μετράει 3.000 ανέργους», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Διαβάστε: Σε Κοζάνη και Ιωάννινα ο Μητσοτάκης - Σύσκεψη για την πορεία της απολιγνιτοποίησης

«Ας πάει να τα πει αυτά στους ανθρώπους που βλέπουν τον τόπο τους να κινδυνεύει να γίνει η μαύρη τρύπα της Ελλάδας από τη βίαιη και χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίηση» σχολίασε, τονίζοντας πως «έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από την εξαγγελία του και ακόμα ακούνε μόνο υποσχέσεις, χωρίς να βλέπουν κανένα σχέδιο και καμιά νέα θέση εργασίας».

«Ας τα πει στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που με τούς χειρισμούς του και τις πλάτες που βάζει στα καρτέλ βλέπουν με τρόμο τους λογαριασμούς ρεύματος. Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια σε όλη την Ευρώπη στις αυξήσεις και στο κόστος του ρεύματος, με υπογραφή Κυριάκου Μητσοτάκη», συνεχίζει και καταλήγει:

«Ας τα πει, τέλος, αν έχει το θάρρος, στους ανθρώπους που έπνιξε στα χημικά για να μπορέσει να φτάσει στην Κοζάνη. Το μέγεθος της ανεπάρκειας, της απομόνωσης και του φόβου του αποδεικνύει το ότι κράτησε κρυφό μέχρι τελευταία στιγμή το πρόγραμμα της επίσκεψης του».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ