Skip to main content

Ήλιος με δόντια στη Θεσσαλονίκη - Έως 9 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το απόγευμα μεταβλητοί

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - που βαθμιαία θα σταματήσουν - προβλέπονται σήμερα στο Ιόνιο, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από τη νύχτα και από τα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 έως 5 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα επικρατήσει κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αρχικά αίθριος. Τη νύχτα και από τα δυτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις τοπικά αυξημένες με χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 (μείον δυο) έως 11 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 09 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 13 βαθμούς κελσίου.