Skip to main content

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός έπεισε να πάρει τηλέφωνο και εξαφάνισε το λάπτοπ του

Ο 39χρονος που εμπλέκεται στην εφιαλτική περιπέτεια της 19χρονης στην Ηλιούπολη κατάφερε να εξαφανίσει στοιχεία που αποδείκνυαν τις πράξεις του.

Σε μια υπόθεση που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους εξελίσσεται η εφιαλτική περιπέτεια της 19χρονης κοπέλας, η οποία κρατούνταν και εκδίδονταν από τον 39χρονο αστυνομικό στην Ηλιούπολη.

Οι έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι συνεχίζονται και μετά τη σύλληψη των τριών ατόμων, του πατέρα της 19χρονης, του αστυνομικού κι ενός ακόμα συνεργού τους, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αφού όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά για ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται γυναίκες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, τουλάχιστον 10 γυναίκες αυτή τη στιγμή βρίσκονται φυλακισμένες σε σπίτι – κολαστήρια, όπου τις έχουν εγκλωβίσει μέλη του εν λόγω κυκλώματος και -όπως και με την 19χρονη- τις απειλούν με ξυλοδαρμούς και χρήση όπλων, ενώ παράλληλα τις εκδίδουν και τις βιάζουν.

Παράλληλα, αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά ο κύκλωμα.

Το τέχνασμα του 39χρονου αστυνομικού

Την ώρα της σύλληψης του αστυνομικού στην Ηλιούπολη, ο ίδιος κατάφερε να πείσει τους άνδρες που έκαναν την σύλληψη να του επιτρέψουν να κάνει ένα τηλεφώνημα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το MEGA, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι θα καλούσε τον δικηγόρο του. Ωστόσο, ο ίδιος επικοινώνησε με τον συνεργό του. Ζήτησε από το συνεργό του να εξαφανίσει ένα λάπτοπ με στοιχεία που αποδείκνυαν τις αισχρές πράξεις του 39χρονου.

Στο λάπτοπ υπήρχε υλικό που θα βοηθούσε την έρευνα.