Skip to main content

ΥΜΑΘ: Στηρίζει τον σχεδιασμό και τις επενδύσεις της ΕΥΑΘ

Ο προγραμματισμός της ΕΥΑΘ για αναβάθμιση του δικτύου εξελίσσεται σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που είχαν ληφθεί στη σύσκεψη με την Κατ. Νοτοπούλου

Την υλοποίηση του σχεδιασμού της ΕΥΑΘ και τις απαραίτητες επενδύσεις, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης και την εξασφάλιση παροχής υψηλής ποιότητας νερού στους πολίτες, στηρίζει το ΥΜΑΘ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, «ο προγραμματισμός της ΕΥΑΘ ΑΕ σχετικά με την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης καθώς και του συστήματος παρακολούθησης και αντιμετώπισης βλαβών, εξελίσσεται σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της εταιρείας όπως αυτές είχαν ληφθεί κατά τη διάρκεια σύσκεψης με την Υφυπουργό Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνας Νοτοπούλου».

«Υλοποιώντας το επιχειρησιακό της πρόγραμμα για την αναβάθμιση των υποδομών και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής υδροδότησης του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, η ΕΥΑΘ ΑΕ προχωρά στην προκήρυξη διαγωνισμού για την επισκευή του αγωγού μεταφοράς νερού από την Αραβησσό», καταλήγει το ΥΜΑΘ.