Skip to main content

Ημαθία: Ένοπλη ληστεία σε ψητοπωλείο- Χτύπησαν με γκλομπ δύο άτομα

Με απειλή πιστολιού και χρήση σωματικής βίας σε βάρος υπαλλήλου και θαμώνα του καταστήματος αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 700 ευρώ

Ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε ψητοπωλείο στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές, συλλαμβάνοντας έναν εκ των τεσσάρων δραστών.

Το βράδυ της 10ης Μαρτίου 2020, τα δύο από τα τέσσερα άτομα, ο 21 ετών συλληφθείς και ένας 18χρονος συνεργός του, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στο κατάστημα. 

Με την απειλή πιστολιού και τη χρήση σωματικής βίας με γκλομπ σε βάρος της υπαλλήλου και θαμώνα του καταστήματος, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε, ο τρίτος συνεργός τους διευκόλυνε τις κινήσεις τους υποδυόμενος τον πελάτη του καταστήματος, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα στο οποίο τους ανέμενε γυναίκα συνεργός τους.

Ο 21χρονος εντοπίσθηκε χθες (13 Απριλίου 2020) τα ξημερώματα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα των αστυνομικών στην οικία του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ρόπαλο. Επιπλέον, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.