Skip to main content

Ημαθία: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του αστυνομικού - «Μας τρώει που δεν εμβολιάστηκε»

Παρά το γεγονός πως οι γονείς του είναι πλήρως εμβολιασμένοι και ετοιμάζονται για την 3η δόση, ο αστυνομικός και η σύζυγός του παρέμεναν ανεμβολίαστοι

Συγκλονίζει ο πατέρας του αστυνομικού από την Ημαθία που πέθανε από Covid 19 ενώ δεν είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό. «Δεν είχε κάνει εμβόλιο, αυτό είναι που μας τρώει» λέει, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτοντας πως προσπαθούσε να πείσει τον γιο του αλλά και τη σύζυγό του να κάνουν το εμβόλιο κατά του ιού.

«Πάρα πολύ δύσκολο να μην το πάθει ούτε εχθρός μου. Εχθές τον θάψαμε, σήμερα καθαρίζουμε το μνήμα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Δεν πήρε εμάς τους μεγάλους και πήρε έναν νέο, έχει και ένα κοριτσάκι. Τι να πω;», δήλωσε ο πατέρας 51χρονου με λυγμούς, μιλώντας στο Mega.

«Δεν είχε κάνει εμβόλιο, αυτό είναι που μας τρώει. Εμείς τον πιέζαμε αυτός έλεγε να κάτσω ακόμα λίγο, να δω τι γίνεται, θα κάτσω λίγο ακόμα να δω τι γίνεται και μετά, και έτσι έφτασε στο σημείο να χάσει τη ζωή του» συμπληρώνει.

Παρά το γεγονός πως οι γονείς του είναι πλήρως εμβολιασμένοι και ετοιμάζονται για την 3η δόση, ο αστυνομικός και η σύζυγός του παρέμεναν ανεμβολίαστοι.

«Το κόλλησε γιατί και η γυναίκα του είχε, και η κόρη του είχε. Από το σχολείο το έπαθε», σημείωσε ο πατέρας.

«Δεν δεχόταν ιατρική περίθαλψη»

Ο αστυνομικός δεν δεχόταν ιατρική περίθαλψη, ενώ όταν τελικά δέχτηκε να διασωληνωθεί ήταν πια αργά.

«Μέχρι τέλους δεν δέχτηκε ιατρική περίθαλψη. Τη δέχτηκε τελικά τη διασωλήνωση αλλά όταν πια ήταν οριακά για εκείνον», δήλωσε ο πρόεδρος Αστυνομικών Ημαθίας, Απόστολος Μούρτης.